Welkom

Gelegen aan het meer van Izvorul Muntelui, ook bekend als het meer van Bicaz, is het Lake House een fantastisch toevluchtsoord voor mensen die op zoek zijn naar een speciale bestemming. De regio rond het meer is een van de mooiste gebieden van Roemenië; 30 vierkante kilometer water, gevangen tussen twee nationale parken met het Ceahlău-massief. Toerisme is hier nog kleinschalig, al vindt u hier gemakkelijk een kleine supermarkt en diverse restaurants.

Het huis van 137 vierkante meter is gebouwd in 2010 en is nu in Nederlands/Roemeense handen. Het huis is een gezonde mix van moderne technologie (dubbele beglazing, een wasmachine, wifi en moderne beveiliging) en een vleugje meer landelijk (de kip van de buren komt misschien op bezoek).

De accommodatie is optimaal voor 4 personen (2 slaapkamers, elk 2 personen) die op zoek zijn naar een wandel-, fiets-, vis-, uitrust-, sightseeing-, barbecue- en ontspannende reis. U beschikt over het hele huis met een grote tuin met zithoek(en) en barbecue. (details)

Voor boekingen en reserveringen maken wij gebruik van Micazu